ThetaHealing® IGRA ŽIVOTA

ThetaHealing® tečaj Igra života nastao je kao plod suradnje Vianne Stibal i Hiroyukia Miyazakia (Hiro). 2011. godine odobren je kao ThetaHealing® izborni tečaj.

Hiroyuki Miyazaki je 17 godina radio kao voditelj projekata i manager na Wall Streetu i svoje bogato poslovno iskustvo pretočio je u ovaj tečaj. Primijetio je nekoliko osnovnih elemenata koji sprječavaju ljude u postizanju poslovnog i privatnog uspjeha, a koji se nalaze u njihovoj podsvijesti. Upoznavši se sa ThetaHealing® tehnikom, ujedinio je metode poslovnog upravljanja s alatima Thetahealing® tehnike i tako objedinjene predstavio u formi tečaja Igra života. Jedna od glavnih njegovih spoznaja jest, da je, ne samo moguće nego i potrebno, uključiti duhovnost u poslovanje. Taj spoj je dobitna kombinacija, što dokazuje njegovo osobno iskustvo, kao i mnogobrojna iskustva polaznika ovog tečaja:

 • povećao im se prihod (čak višestruko),
 • porasla je motivacija za rad
 • osjetili su veće zadovoljstvo u svom  poslovnom okruženju

Hiro je primijetio, da kad želite napraviti neki iskorak naprijed u svom životu, da se uvijek pojavi, u većoj ili manjoj mjeri, 7 vrsta prepreka koje trebate savladati: odnos s roditeljima (obitelji), prošlost koja vas muči, društvo, pritisak kolega, primanje obilja, upotrebljavanje vaše izvorne moći, sposobnost da manifestirate.

Sa svakim od ovih izazova treba se suočiti, kako biste ostvarite svoje snove i ciljeve. Možda ste neke od njih već savladali. Ako je tome tako, još bolje, jer ćete lakše nadići preostale. Kad jednom ovladate ovim izazovima, lako ćete se nositi sa njima kod svakog novog projekta, ideje, pothvata.

Na ovom tečaju ćete:

 • otklanjati blokade zbog kojih ste još uvijek podložni utjecaju okoline, obitelji, kolega, partnera u poslovnom i privatnom kontekstu
 • otpuštati ograničavajuće obaveze i vezanosti prema roditeljima (iznimno važno za poslovni uspjeh)
 • iscjeljivati trauma iz prošlosti koje vas zaustavljaju u napredovanju
 • raditi na osnaživnju osjećanje prihvaćenosti u društvu
 • naučiti kako se nositi s pritiskom kolega na poslu
 • pripremiti se za prihvaćanje obilja
 • formirati jasnu viziju vlastite budućnosti, popraćenu snažnim osjećajem radosti
 • pokrenuti viziju uspjeha u smjeru njezine realizacije
 • saznati kako kreirati posao onakav kakav želite…

Preduvjet: ThetaHealing® Osnovni i Napredni DNK, te Kopaj dublje tečaj

Trajanje: tri dana od 10:00 do 18:00

Cijena: 370 eura (protuvrijednost u kunama prema fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 HRK). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 260 eura (protuvrijednost u kunama prema fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 HRK).  Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila info@inner-code.hr).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama.

U cijenu su uključeni:

 • ThetaHealing® seminar Igra života
 • Priručnik na hrvatskom jeziku

Po uspješnom završetku seminara dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

Uvijet za dobivanje certifikata je 100% prisustvovanje seminaru.

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na info@inner-code.hr ili putem telefona 098/182 8122.

Nadolazeći događaji

Compare listings

Compare